lördag

lördag i dag då!
I dag händer de inte så mycke kanske baka eller ta och äta en bulle.

Igår när jag kom hem ja hade vari å bda me nåra så sluta min mobil fungera ja måste verrkligen ha en ny mobil :] nu så blire att fika lite börja bli ganska hungrug så hejdå! :)


FREDAG

hejsan idag har jag haft de kul och igår kväll haha va me agnes och vera  ;p

iaf igår va jag på stan me mamma de va kul :] vi såg på harry potter den sista och den var sjukt bra! :) jag ska erkänna att tårarna rann. den var sjukt bra iaf! :] ska se alla harry potter snart känner jag :] kommer kännas kontig för man veta hur sista är ;]

snart blire grillat GÖTT!! :D

jag köpte:

* 3 troser

*två byxor/jeans

*tshirt

*mascara

* foundation/puder borste

typ de tror jag har säkert glömt nått :p
köpte ju godis oxå :] mamma betala allt :]

de var nog allt för mej harebra! :)

tisdag

har verkligen ingen lust att blogga men jag kan upptadera er lite grann me mitt liv medas jag håller på :p ja har ju vari på en ö och jag har skaffat en walkincloset eller hur de nu stavas de har väll inte hänt så mycke mer ja har ju bada å sola som man brukar göra på sommarn och i går var jag på stan för att få ett nytt sim kort för min mobil sluta fungera i lördags tror jag sen köte ja nå grejjs till håre och ett par örhängen och jag har typ börja springa ganska mycke juste jag köte spring byxor oxå.  idag blire väll att baka eller nått å  fara ut och spring tror jag :)  harebra! :)


min morbros hund jätte gullig! :]det som hände norge tycker jag är jätte sorligt fattar inte hur man kan göra så! tycker jätte synd om norge!


            

 

onsdag

Ja då vare onsdag en ny dag och nya händelser.

Igår åska de och blixtra nångång de va inte nice oxå regnare inte kul de heller. Men igår for for jag till stan och tog spruta mot gardasil så köpte jag en eller mamma köpte de åt mej :] en kjol och en bh sen åt vi på stan och sen for vi till öb och där köpte mamma till mej en deo och nå annat grejjs :) pappa var oxå me :p
harebra! :)gambild sen skolan :p


söndag

I dag har de vari en ganska sportig dag haha :p jag och mamma for ut och sprang sen träna vi till nått dvd de va jobbigt men kul ;) annrs har jag väll sett tv :p

Igår var jag i rödånäs och där var de nå grejjs vi spela kubb och sånt där jajja men de var väll kul :)
harbra allihopa! :)


snart pråmögen! :D
taggar! :D


torsdag

dagarna bara flyger fram snart äre skola känns det som :/ men nu ska jag inte tänka på de :p

I dag har jag vari me agnes vi vakna ett och de va inte nice för då har man sovi bort hela dagen :( menmen vi for till humdsjön där vi träffa på några kompisar ida, johanna och jonthan.
och nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik men de suger för att min soptify börjar räkna ner. nu ska jag nog ta och sola lite tror h´jag :p eller jag kanske måste vila lite ferån solen hmm... ;)
harebra!<3


mallorca<3

onsdag

nu har man inte haft internet på nnågra dagar så nu ha man de äntligen! (:
jag tältade i går/förgår :P de var nice men de var lite små kyligt. men annars hare väll inte hänt så mycket mer haer väll badat som jag gjorde i dag. men de var väll typ de hare bra! (:


RSS 2.0