31 mars

Sitternu forever alone i köket å äter vindruver och spelar sims på ipaden, men snart blire film då blire 127timmar  då får jag skicka ut brorsan å hans kompis som ser tv på mitt rum men nu ska jag fortsätta spela ;p

Lördag

Ligger på soffan mår fortfarande illa hoppas det går över snart, snart blire att baka tills imorrn då farmor och farfar kommer:)

good night..

denna kväll började bra har ont i huvet och mår illa känns som jag kommer spy så ska väl ta lite godis å dricka och en alvedon och gå upp till mitt rum å se tv, film eller nått.

mår inge bra just nu:p


lördag

synundersökning: check!
klarade syn undersökningen så nu äre skönt att man har gjort bort det har ju vari lite nervös över det.

Idag så har man haft en ganska chill dag, men jag hade engelska redovisning som gick helt okej vart lite röd om kinderna men jag överlever sen så gjorde jag resten som jag tror jag klarar kändes rätt så bra.
Ikväll blire å tråka hemma me mamma å pappa kunde inte va me tove eller fara till tvärålund så det sög.
men ska väl kolla på lite mopder nu har kanske tro jag har hottat nån för 3000 och en för 6000.

pappa kom nyss och fråga om jag hade hittat nån moppe åsså visa jag nån och då stog han med huvet 10 cm från min axel och åt jornötter så det stank jordnötter åsså smaska han, man ba jippie! inte trevligt;p


pink hair:p

Synen

Ser just nu på biggest loser, sen så blire att sova sköönt börjar bli lite trött.
I morrn äre entligen fredag och efter skolan så blire synundersökning man är ju lite små nervör men får väll se hur det går hoppas på det bästa men ska ta å dricka lite vatten å borsta tänderna nu.

Torsdag

Ser just n på tv och ska nog ta en bit toblerone eller hur det stavas:p
Ikväll blire att plugga på matte å engelska, fick ju bara 2 rester på matten och jag har redan gjort 1 så nu har jag bara 1 kvar så ganska nöjd me prove är man ändå, men nu blire choklad.

gymmet

jaa du har man kommit hem från gymmet och jag åt nyss så nu blire att plugga till hk provet resten av kvällen så man klarar det, men först så ska jag ta en dusch.


onsdag

snart hejd det ska bli skönt slippa skola, men just nu sitter man å pullagar vänta på att mamma ska komma hem så vi kan fara till gymmet vart inge igår så det får bli idag istället, sen efter gymmet blire att plugga mer och se tv å sånt, har ju prov i morrn så man vill ju vara förbredd, ja men hade ju tänkt lägga ut bilder på vad jag fick menj ag evt inte riktigt om jag orkar men det kan nog bli ihelgen eller i morrn:p men nu ska ja ta å kolla lite bloggar å plugga :p


Tidsdag

Nu så väntar man på mat å hoppas att de blir gymmet ikväll annars får man väl fara ut å springa nu när asfalten har kommit fram, sen blir också att plugga på hkhar ju prov på torsdag.
Fick ju två paket idag tack så mycket!:D

Min födelsedag!

Jaa idag så fyller man år:D mycket trevligt me alla gratulationer!:)
Tårta är ju riktigt gott!:D
Denna dAg har varit ganska bra kanske för att jag fyllde år men aja ska gå å locka håret nu:)
15 år:)

Söndag

Denna dag har vari asum, kom hem vi 12 bytte kläder å fixa mig sen kom mormor och morfar då åt vi tårta och ja öppna paket kommer bilder i morrn tro ja;psen så har jag grejjsa me mina paket å sånt åsså har jag plugga lite mindre asum om man säger så har så mycke att plugga till känn jag;p

Wake up

Vakna för en halv timme sedan, vera sover fortfarande men ska väl ta å väcka hon, sen idag ska jag äta tårta he ska bli gött:p

lördag

ligger nu i veras säng och plippar på hons datorn och som ni kanske ser så har jag en ny header tack vare vera och ny design bild tack så mycket vera!<3 hon är ju så teknisk av sig tur man har dej!;)
har ju varit på glassfestival idag mycket glass vart det med agnes, matilda och annasara, sen igår så var det ju stan me massa trevliga människor då vart det lazerdome kom ju trea så lite stolt är man ju, snart så fyller man ju år så det blir nice! :D i morrn blire tårta å öppna lite paket men fyller ju år på måndag men mamma och pappa ville att jag skulle öpna i morrn:)
.
söt bild på vera från hons dator:]

Torsdag

Ser just nu på tv men måste verkligen plugga nuhar matte prov i morrn och vill verkligen klara det.
Denna dag har varit ganska så bra ganska chill men nu ska jag väl ta å plugga;p

Muffins

Har nyss baka muffins dom vart lite speciella men dom får väl duga till franskan i morrn;p ska väl ta å läsa lite om religoner nu .

Onsdag

Nu så har halva veckan gått så snart blire helg det ska bli sköönt och nu äre bara fem dagar kvar, ikväll blire å plugga so och se tv å allt sånt.

Tisdag

Just nu äre top model som gäller, efter maten så hoppas man på en sväng till gymmet.
Dagen har väl varit bra inget speciellt.
Ikväll blire att plugga till so to ja åsså blire tv som vanlig.

Bästa sättet att spara tid är att använda den

Har just gjort matte läxan och nu blire å duscha, sen så blire familjen annorlunda och en kopp te tror jag nog om jag orkar.

Måndag

Denna dag har väl gott bra he funger så att säg, men ikväll blire å göra matte läxaå sånt tråkigt

before i die
Söndag

lyssnar nu på musik och bara ta de lungt, snart blire sockerkaka som mamma bakat.
Imorrn äre skola inget ja taggar men för väl klara mig ändå.
Om 8 dagar så är det är väldigt bra dag även om det är en måndag, det är min födelsedag!:D
Så det ska bli awesome!


Lördag

Ser just nu på är du smartare än en femteklassare och har just ätit popcorn men har inte så mycke att akriva om just nu. Men ska ta å spela nå spel på ipaden:)

Tempel run

Sitter just nu å nördar tempel run;p
Igår kväll så forjag till agnes å va me annasara,didrik, filip, madde, matilda å niklas det var riktigt kul vi spelaspel å såg film, sen så gick vi till nusskuren för dilip å didrik skulle hem åsså sen for matilda, niklas å madde till matildaå jag följde me agnes å annasara me till agnes vi såg film å åt glasså idag for jag förkanske50 minuter sen eller nått sånt å idag vet jag inte vad som händer:)

once a star always a star

snart är denna proadag fått sitt slut om en halv timme så kommer pappa och hämtar upp oss, vet inte om vi ska fara å köpa mat å sånna saker vi får väl se, för tillfället har man inte så mycket å göra så man sitter vi datorn å kolla bloggar å facebook å allt sånt man kan komma på.


someone like you


TEENAGER POSTSfredag

Just nu så praoar man hos mamma går väldigt bra har nyss haft fika mycket trevligt!:)
Ikväll blire kanske att fara till agnes å va där me nåra annars ihelgen så vet jag inte vad som händer men vi får väl se:)


Wake up

Just nu ser jag på biggest loser och har precis druckit en kopp te,  snart blire å lägga sig å sova ska ju upp väldigt tidigt i morrn men det blir nog att sova i bilen dit, men innan jag gå å lägger mig måste ja väcka markus som har somnat i mitt rum när han såg tv;p
Godnatt!:)

Torsdag

Denna dag har varit ganska så chill om jag får säga det själv, har sett american pie och ätit lite go saker, ikväll så blire tv kanske lite träning, duscha åsså blire å ta fram kläder till imorrn ska ju till mammas jobb, jag har ju prao denna vecka, så imorrn blire å kliva upp tidigt känns väldigt jobbigt men det får väl duga.

Onsdag

Denna dag har bestått ut av film och lite choklad grejjganska så skönt snartblire mat det blir säkert något gott sen så ikväll händer dt väl inte så mycket men ska ta å setv nu:)

Gymme

Nu så har man gymmet det gick bra men va ganska mätt så det kändes som om man skulle spy men annars så vare bara bra men nu bliretop model sverige och allt sånt :)
Saknar dej♥

tisdag

dagen har bestått av film och kladdiga choklad muffins, Ikväll blir det gymmet me mamma ska bli skönt å gymma var typ en halv å en vecka sedan sist så känns att ja måste gymma.
Nu ska jag trycka in en till muffins.


One time everthing was great

Är jäääävligt sur nu... Ja vad ska man säga, å göra men ja.. Får se hur Denna natt blir.
Snart blire bigbrotheroch kansk en kopp te om jag ids men troligen inte ajja godnatt:)

måndag

Har verkligen inte haft nån blogg lust ihelgen men nu tänkte jag slänga in ett inlägg bara för jag har inget att göra.
Jag proar ju nu väldigt kul praoar ju hos min moster ;p
föraa veckan hade jag ju sport lov då var ju i sorsele med matilda vi hade jätte kul mycket trevligt :)
å ihelgen så kom brorsan med familj mycket trevligt å liam är ju så gullig!:)
men nu ska jag nig ta nått gott å äta.Söndag

Just nu händ det inte så mycket är jätte trött, och vill till gymmet men mamma verkar inte vara så taggad på att fara till gymmet får bäl se om det blir nått me, på morgonen så har jag packat ska ju till sorsele ikväll eller i morrn det blir nog asum det, men ska väl gå å packa klart och sånt nu.

lördag

sitter just nu å ser lite på melodifestivalen och är jätte mätt,
tro mamma vart ganska så sur att ingen ville spela spel med henne.. 
jajja,
Agnes sov ju hos mig ugår till idag vi har väl inte gjort s mycke sett lite film och sånt agnes tog ju jätte fina bilder med min ipad


detta är många av fina bilder på agnes :D

7miljonärer

Ser just den filmen nu med agnes eller agnes sover haha;p men nu ska ja forsätta att spela på ipaden

Pippi Långstrump

Pippi är ju bara för bra!


ser just nu på pippi långstrump! :D

SPORTLOV!

äntligen lov!
Just nu så väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så det blir nå mat här i huset, mattias och ida kommer också.
Idag hade ju redovisnigen de gick ju som de gick men nu har jag iallafall gjort den så det känns skööönt!
Annars så har denna dag varit helt okej sluta där vid kvart i 2 efter skolan så följde vera mig hem vi åt ballerina kladdkaka och va på min ipad och prata på skype.
Ikväll blire att vara med agnes♥


plugga...

har nyss gjort läxa, plugga och skrivit en hel del om känseln och hoppas på det bästa i morrn på redovisningen, är ganska less på att skriva tror jag ska ta och kolla på det det lilla som är kvar på bigbrother reprisen sen ska jag väl fortsätta me å skriva, plugga å läxa och allt sånt man måste göra men måste ju ha en liten paus känner jag nu.


VERA WAS HERE

hej, nu så ska jag strax rulla hem nerför julias backe för jag måste hem å plugga, å äta middag å förbereda inför redovisningen på no:n imorgonbitti. kommer inte att gå nå bra, men ja. vi får ju hoppas på det bästa!! förövrigt så vill jag bara säga att julia är hur söt som helst, pusshej! ♥

torsdag

sitter just nu me vera, vi har ätit kladdkaka och nu försöker ja plugga lite granna men det går ju som det går men idag har det vari en ganska chill dag, och på rörelsen idag så åkte jag och tove skidor vi var riktigt duktiga!
å Imorrn äre redovising och ja är ganska så nervös vet typ inte vad jag ska säga så jag har lite panik och det är bara kaos... så får väl se hur det går, vill bara få det gjort.

Men ska plugga nu medans vera tar ego bilder med min kamera.


RSS 2.0